Wij zijn een stichting die opkomt voor destraat kinderen van Gambia www.stichtingthesheepfold.com we willen graag een aantal huizen laten bouwen die 11.000 euro per stuk kosten all in.

We hebben als stichting al een stuk land aangekocht waar deze huizen gebouwd kunnen worden alleen hebben we momenteel weinig financiele middelen om dit te doen.

We hebben zelf afgelopen week een benefiet concert georganiseerd allerlei reclame en flyers rond gebracht lokale krant benaderd kerken ingeschakeld en we hadden toezeggingen van 2 tot 300 mensen maar dit werd lang niet gehaald er kwamen maar 20 mensen de kosten zijn dus niet gedekt hierdoor.

weet iemand waar je als stichting ergens een subsidie aanspraak kan doen of andere zaken waar we dus wat geld kunnen krijgen zodat als onze adviseusse en oprichtster aan het eind van de maand naar Gambia gaat toch begonnen kan worden met de bouw van tenminste 1 huis want de kinderen verdienen dit.

Het zijn geen wees kinderen want daar is SOS kinder dorp voor bezig maar juist de straat kinderen die steeds weer tussen wal en schip vallen thuis niet welkom zijn en op traat moeten zien te over leven door middel van klusjes of zich zelf verkopen.

alle info is welkom

alvast bedankt

groet Erwin