Wij zoeken een Subsidie Adviseur in de Regio Abcoude en een Technisch Subsidie Adviseur in de regio Den Haag. Het betreffen vaste banen. I

Interesse? Mail dan jouw CV naar recruitment@reccen.nl of surf naar http://www.reccen.nl voor meer informatie.

Vacature Technisch Subsidie Adviseur

Bedrijfsprofiel

Hezelburcht Consultancy is specialist in het verzorgen van subsidies voor het bedrijfsleven, in het bijzonder voor Industriële bedrijven en ICT. Hezelburcht Consultancy is onderdeel van Hezelburcht B.V. en opgericht in 1995. Met vestigingen in Nijmegen, Den Haag, Eindhoven, Amsterdam en 60 medewerkers is Hezelburcht een van de grootste subsidieadviesbureaus in Nederland.

Hezelburcht is trots op haar marktreputatie, professionele uitstraling en kennis. Bij Hezelburcht staan persoonlijk contact en kennisoverdracht centraal.

Functieomschrijving

Als consultant bij Hezelburcht adviseer je de relaties over subsidievraagstukken op alle mogelijke gebieden. Je kent de subsidieregelingen en weet wat er bij je klanten speelt. Met deze kennis en je achtergrond ben je in staat te beoordelen of de ontwikkelingen bij de bedrijven subsidiabel zijn. Vervolgens neem je het gehele subsidietraject voor je rekening, van aanvraag tot afhandeling. Je bedient je eigen klantenkring en breidt deze zelfstandig uit.

Daarnaast werk je bij grotere projecten veel samen met collega-consultants en wissel je kennis en ervaring uit. Je bent mede verantwoordelijk voor het signaleren en benutten van kansen in de subsidiewereld en deze tot een succesvol resultaat te brengen.

Functie eisen

Voor de functie van Senior Consultant zijn wij geïnteresseerd in een kandidaat met:

· een afgeronde technische HBO of academische opleiding

· minimaal drie jaar relevante werkervaring op het gebied van subsidiemanagement

· ervaring met het opstellen van energiebesparingberekeningen is een pré

· een commerciële instelling

· een actief netwerk

Opdrachtgever biedt

Bij Hezelburcht heb je als adviseur verschillende verantwoordelijkheden binnen een ondernemende organisatie. Naast de goede vaste beloning is er de aanvullende beloning in de vorm van een prestatieafhankelijke bonus.

Tevens kennen wij de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

· Gsm/smart Phone

· Lease auto

· Onkostenvergoeding

· Goede pensioenvoorziening

· Spaarloon/levensloopregeling

· Trainingen/opleidingen

Vacature Subsidie Adviseur

Bedrijfsprofiel

BusinessCompleet.nl is de snelst groeiende MKB portal van Nederland. Met bruikbare informatie en actueel ondernemersnieuws vult de website een grote behoefte in van de zelfstandige ondernemer. Dat blijkt ondermeer uit het maandelijkse unieke bereik van ruim 120.000 zakelijke bezoekers en ongeveer evenveel abonnees. Binnen het segment bevindt BusinessCompleet.nl zich in de top 3 van b2b-websites. Bovendien groeit de niche website maandelijks met ongeveer 3500 abonnees. De jonge en ambitieuze organisatie kent een flinke groei op diverse gebieden.

De vacature Subsidie Adviseur is voor een dochteronderneming van BusinessCompleet namelijk MKB Bedrijfszaken. Beide bedrijven zijn operationeel vervlochten en in 1 pand gevestigd, maar hebben ieder een eigen propositie. MKB Bedrijfszaken richt zich op juridisch bedrijfsadvies en sindskort subsidieadvies en heeft inmiddels honderden cliënten op abonneebasis.

Functieomschrijving

Voor een nieuw en innovatief subsidieconcept zoeken wij een ervaren collega. Het betreft een nieuw product binnen een B2B adviesorganisatie. Het subsidieadvies is gericht op subsidies voor het MKB. Het subsidieadvies is niet beperkt tot een bepaalde branche maar heel breed waaronder innovatie, ict, educatie, duurzaamheid en internationale subsidies.

Als Subsidie Adviseur zul je de externe relaties voorzien van adviezen op het gebied van subsidies. Je begeleidt jouw klanten gedurende de gehele procedure van A tot Z. Je zal dan ook regelmatig op lokatie bij klanten zijn. De aard van de subsidies waar je over adviseert zal breed zijn. De relatie met klanten zal doorgaans intensief en redelijk langdurig. Bij de meeste relaties zal er vooral tijdens subsidie trajecten regelmatig contact momenten zijn.

Je wordt als Subsidie Adviseur ook betrokken bij de groei en strategie MKB Bedrijfszaken. Op dat vlak liggen na verloop van tijd veel (nieuwe) uitdagingen.

De functie is geschikt voor mensen die al enkele jaren actief zijn in de subsidiewereld. Men mag zowel aan de aanvraag als aan de acceptatie- en beoordelingszijde werkzaam geweest zijn. Financieel adviseurs die veel ervaring hebben opgedaan met subsidie-aanvragen, worden eveneens uitgenodigd. Affiniteit met bedrijfssubsidies is een grote pre.

Functie eisen

De subsidies-adviseur die wij zoeken voor MKB bedrijfszaken is al enkele jaren, minimaal 3 jaar, actief in de subsidiewereld. Affiniteit met bedrijfssubsidies is een grote pre omdat MKB bedrijfszaken zich richt op B2B subsidies. Jouw werkervaring mag aan de aanvraag als aan de acceptatie- en beoordelingszijde liggen.

De nieuwe collega voor MKB bedrijfszaken moet zelfstandig, nauwkeurig, stressbestendig en ondernemend zijn, die het fijn vindt om in een klein (10+ collega's) innovatief te team te functioneren. Wij zoeken iemand met een HBO / Academisch werk- en denkniveau waarbij een technische, bedrijfskundige, bedrijfseconomische of financiële studierichting gewenst is.

Opdrachtgever biedt

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van leeftijd en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan onder andere uit 30 vakantiedagen, pensioenregeling, reiskosten, training, laptop en telefoon. Een lease-auto is bespreekbaar en afhankelijk van ervaring en invulling van de functie.