subsidie op woning isolatie

  • Anil

    Ik woon in Den Haag en wil weten of er weer een subsidie regeling is/komt voor het isoleren van eigen woning. Tevens heb ik enkel glas en komt er veel lawaai naar binnen. Bestaat er een subsidie tegen geluidshinder?

    Alvast bedankt!

    Anil

  • Guus

    hallo Anil

    Ik weet niet of je al een antwoord hebt omdat het al een tijdje geleden is dat je plaatste.

    in Den Haag is subsidie op glas mogelijk. Bij de afdeling DSO van de gemeente kunnen ze aangeven in welke straten je subsidie krijgt ivm geluid. Er zijn verschillende categorieën. Ik heb het zelf ook aangevraagd voor de Rijswijkseweg. Maar de eisen die er toen gesteld werden en dus de meerkosten kwamen ver bove het subsidiebedrag uit. Bovendien krijg je de subsidie pas na een meting achteraf in de woning. Zit er nog ergens een geluidslek zal je die eerst moeten verhelpen om de subsidie te krijgen.

    succes Guus

  • epazuidwest.nl Zie ook www. ..

    Reactie op ondenstaande bericht: je kan nog beter als particulier even naar de bieb gaan om een boek te lenen over isoleren of informatie zoeken op internet en die info zorgvuldig bekijken en in je woning toepassen.

    Zelf de verantwoording nemen en goed doordacht aan het werk gaan daar kun je veel mee verdienen. De subsidie regels zijn meer om het bedrijfs leven aan het werk te houden en niet om voordeel te behalen voor de particulier. Niet alle subsidie regelingen zijn zo vele wel.Maar voor die gene die niet handig zijn, hoop ik dat ze veel geld hebben om deze werkzaam heden door een gespecialiseerd bedrijf te laten uitvoeren maar vergeet dan niet om de subsidie goed aan te vragen en te voldoen aan alle gestelde eisen dat is ovegens de verantwoording voor het gespecialiseerd bedrijf, let daar goed op.

    Info daar over kun je vinden op de website van de gemeente waar je woont of op de website van VROM www.senternovem.nl/duurzameenergie.

    Guus schreef:

    >

    > hallo Anil

    > Ik weet niet of je al een antwoord hebt omdat het al een

    > tijdje geleden is dat je plaatste.

    > in Den Haag is subsidie op glas mogelijk. Bij de afdeling DSO

    > van de gemeente kunnen ze aangeven in welke straten je

    > subsidie krijgt ivm geluid. Er zijn verschillende

    > categorieën. Ik heb het zelf ook aangevraagd voor de

    > Rijswijkseweg. Maar de eisen die er toen gesteld werden en

    > dus de meerkosten kwamen ver bove het subsidiebedrag uit.

    > Bovendien krijg je de subsidie pas na een meting achteraf in

    > de woning. Zit er nog ergens een geluidslek zal je die eerst

    > moeten verhelpen om de subsidie te krijgen.

    > succes Guus

  • Dirk

    Laatst heb ik een overzicht gemaakt van alle landelijke en regionale subsidie mogelijkheden voor de isolatie van je huis in Nederland. Kijk hier voor het volledige subsidie isolatie overzicht: http://www.duurzaamthuis.nl/subsidies/isolatie

    Subsidie Isolatie Overzicht

  • Hans

    Een goed overzicht vindt u ook op www.ecolening.info

  • Adri

    Leuke site Hans, maar ik vind 6.8% is nu niet bepaald een super aanbod.

    Als je even een paar minuten google'd kom je ook subsidiregeleningen met een rente percentage van 3.1% tegen.

    Adri

    http://www.bouwenwonen.net/news/read.asp?id=22572

  • sjaak

    Guus Schreef:

    ——————————————————-

    > hallo Anil

    > Ik weet niet of je al een antwoord hebt omdat het

    > al een tijdje geleden is dat je plaatste.

    > in Den Haag is subsidie op glas mogelijk. Bij de

    > afdeling DSO van de gemeente kunnen ze aangeven in

    > welke straten je subsidie krijgt ivm geluid. Er

    > zijn verschillende categorieën. Ik heb het zelf

    > ook aangevraagd voor de Rijswijkseweg. Maar de

    > eisen die er toen gesteld werden en dus de

    > meerkosten kwamen ver bove het subsidiebedrag uit.

    > Bovendien krijg je de subsidie pas na een meting

    > achteraf in de woning. Zit er nog ergens een

    > geluidslek zal je die eerst moeten verhelpen om de

    > subsidie te krijgen.

    > succes Guus

  • sjaak pronk

    ik zag net dat er iemand geluids subsidie wou aanvragen op de rijswijkseweg ik ben hier ook mee bezig in het verleden in 1996 is de rijswijkseweg gesaneerd dit werd honderd procent vergoed en is uitgevoerd toen door weba bv enkel mijn woning was toen een winkel woonhuis en is toen niet gedaan maar stond wel in het contract van aanneming vermeld vervolgens is mijn woning weer op de b lijst geplaatst . bij navraag in woerden een kantoor dat voor vrom geluids subsidie regelt werd mij meegedeeld dat met een geluidsbelasting van 73db je niet op de b lijst kan staan je komt met deze belasting gelijk voor subsidie in aanmerking echter moest natuurlijk wel even aangepast worden van de b lijst naar de a lijst ben je toch alweer een half jaartje verder inmiddels loop deze aanvraag bij de gemeente heb wel even bezwaar aangetekend tegen de hoogte van de woz mijn woning wrd even met 21000 euro verhoogt laten we eerst even de subsidie even afhandelen die in 1996 niet is uitgevoerd maar wel is betaald. wil je meer informatie kan je online kijken naar de geluidskaarten van de gemeente den haag en kan je zien of je in aanmerking komt voor deze subsidie ik zei tegen mijnheer hoek van de gemeente den haag als ik zo deze kaarten bekijk krijg half den haag nieuwe ramen

  • Dirk

    Ik heb alle subsidies voor energiebesparing in 2010 op een rijtje gezet en kom op een bedrag van 8000 euro subsidie voor huiseigenaren. Kijk voor het overzicht op: Subsidie isolatie huis

  • Wim

    Ik wil zelf mijn vloer in de kruipruimte isoleren met Tonzon kussens. kun je hier ook subsidie voor krijgen voor de materialen of krijg je alleen maar subsidie als je het laat uitvoeren door een bedrijf? op de website die je noemt vind ik veel, maar geen antwoord op mijn vraag. weet jij trouwens een website waar je de verschillende manieren van isoleren van de (beton)vloer met elkaar kunt vergelijken.

    Groeten, WIm