zorgcentrum

  • EMO

    Via mijn werkgever wordt er een groot nieuw zorgcentrum gebouwd. De bouwplannen zijn inmiddels goedgekeurd. In het zorgcentrum is plaats voor wonen, zorg en dienstverlening aan ouderen en mensen met een verstandelijke beperking. Middelen zijn: zorgverlening, welzijnsactiviteiten en dienstverlening, infowinkel, eetcafe, activiteitenruimte, dagverzorging, tijdelijke opvang (van ziekenhuispatienten).

    Nu ben ik op zoek naar alle mogelijke vormen van subsidies die hier voor zijn aan te vragen. In welke vorm maakt mij niets uit, of het nou Europese, landelijke, provinciale of gemeentelijke subsidies zijn, alles is goed.

    Subsidies tijdens de bouw, voor de inrichting, voor aangepast meubilair,vloeren of wanden, voor aanname van personeel, voor noem maar op.

    Subsidieland is zo uitgebreid, alles is welkom

  • Ria Voppen

    Ook ik ben op zoek naar subsidie mogelijkheden voor een zorgcentrum en heb geen idee waar te beginnen, wie heeft ervaring?

    R.Voppen

  • Twan Bierens

    Ik ben gespecialiseerd in subsidie-en fondswerving. Het is wel op commerciële basis, maar wel op ‘no cure, no pay’ basis tegen een fair tarief.

    Afhankelijk van de invulling van dit project kunnen er wel mogelijkheden liggen. Fondswerving is bij AWBZ gefinancierde instellingen wat lastiger, al is daar ook nog wel een mouw aan te passen.

    Indien u verdere interesse heeft, hoor ik dat graag.

    Vriendelijke groet,

    Twan Bierens

    twan@wenbconsultants.nl