aangepaste stoel heftruck

  • Hugo Camps

    We hebben een vorkheftruck, voor de chauffeur moet er een aangepaste stoel in komen kosten ? 1200,00. Zijn hier subsidie mogelijkheden voor

  • Nicolai Lourens & Tabak

    U kunt als ondernemer uw investeringen in bedrijfsmiddelen die op de Arbolijst 2002 staan, willekeurig afschrijven onder de FARBO-regeling. Dit betekent dat u investeringen in bedrijfsmiddelen die op de Arbolijst staan mag aftrekken van de fiscale winst op een voor u gunstig moment. Dit levert u een rente- en een liquiditeitsvoordeel op. Met deze investeringen draagt u bij aan betere arbeidsomstandigheden voor uw werknemers en uzelf. Dit kan een positieve invloed hebben op het arbeidsresultaat, evenals op uw imago als werkgever en op uw relatie met de Arbeidsinspectie.

    De aangepaste stoel voor de heftruck kan onder deze regeling vallen wanneer deze voldoet aan de NEN 5518:2000. Vraag uw leverancier hiernaar of dit zo is.

    Zo ja vul dan het FARBO-formulier in (verkrijgbaar bij de belastingdienst) en vermeld hier op als code van het bedrijfsmiddel F 001(Chauffeursstoel voor bedrijfswagens).

    Heeft u nog vragen hierover of over het invullen van het formulier, dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

    Chris Kesting

    Nicolai Lourens & Tabak Subsidiemanagement

    0512 - 54 15 00