gezocht: een "subsidiezoeker/regelaar"

  • Joan of Priscilla

    Dag,

    Onze stichting biedt hulpverlening aan slachtoffers van “grensoverschrijdende situaties” met name aan slachtoffers van pesten. O.a. individueel en in kleine groepjes, maar vooral ook de lotgenotenweekenden zijn een erg belangrijke activiteit. Het thema (fysieke en mentale) weerbaarheid speelt daarbij ook een belangrijke rol. Onze ervaringen zijn erg positief en mensen laten ons vaak weten er veel aan te hebben. Een plek die ze elders niet makkelijk vinden.

    Daarnaast verzorgen we o.a. deskundigheidsbevorderingen voor bijvoorbeeld hulpverleners op dit gebied en ook bijvoorbeeld over “stalking”.

    De stichting is opgericht door twee maatschappelijk werksters, die nog altijd actief aan de stichting verbonden zijn.

    Wij zoeken iemand die de wegen weet en de ervaring heeft om ons te helpen om subsidies, fondsen en evt. andere gelden aan te kunnen spreken. Inhoudelijk weten wij hoe we onze stichting moeten draaien. Maar de taal en vooral ook de tijd om subsidies en fondsen voor elkaar te krijgen (vanwege de papierwinkel), daar kunnen we een stevige en structurele ondersteuning bij gebruiken.

    We denken dan dus aan iemand met feeling voor het psycho-sociale karakter van ons werk, die weet hoe en wat in subsidieland en daar de tijd voor heeft, op basis van ‘no-cure, no-pay’…

    Als u zich geroepen voelt, neemt u dan contact met ons op!

  • Rendeuro uw subsidietijger

    Geachte Joan,

    Graag help ik jullie verder. Bij mij is dit aantrekkelijk want je betaald ACHTERAF een gedeelte van de opbrengst op basis van no cure no pay.

    Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

    Onze website is

    Met vriendelijke groet

    Bert Stegehuis.