subsidie onderzoek

  • Sviib IBS China

    Hallo,

    wij doen een studieproject naar de kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven in China. Het IBS is onderdeel van de Sviib, de studievereniging van de faculteit Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Wij doen een algemeen onderzoek (macro en meso niveau) dat in boekvorm wordt uitgebracht. Tevens doen wij contractonderzoeken voor bedrijven. Na een voortraject van 9 maanden zullen we in juli naar China gaan om daar locatie onderzoek te doen. Ik zou graag willen weten of hier mensen zijn die ideeen voor subsidieaanvragen hebben.

    Met vriendelijke groet,

    Erik de Vaal

    (penningmeester Sviib IBS 2002 China)

  • Rendeuro uw subsidietijger

    Geachte heer de Vaal,

    Hierbij een van de mogelijkheden,

    Samenvatting PSOM.

    Het doel van het Programma Samenwerking Opkomende Markten (PSOM) is bij te dragen aan de transformatie van een aantal ontwikkelingslanden naar een marktgerichte en duurzame economie. Voor deze transformatie wil men gebruikmaken van bij Nederlandse ondernemingen en instellingen aanwezige kennis over nieuwe technologieën en productiewijzen (schoon en duurzaam).

    Ondernemers worden door middel van aanbesteding opgeroepen om deel te nemen aan het programma. In de jaren 1998-2002 vinden voor PSOM op verschillende tijdstippen openstellingen plaats voor projecten in China, Cuba, Egypte, Ghana, India, Indonesië, Ivoorkust, Mozambique, Tanzania, Thailand, Zimbabwe en Zuid-Afrika.

    Meerdere mogelijkheden aanwezig !

    Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

    Onze website is

    Met vriendelijke groet,

    Bert Stegehuis