grote sportvereniging bestaat 100 jaar

  • Ellen Quarles

    De SV Kampong in Utrecht, een omnivereniging van 6 sporten, bestaat dit jaar 100 jaar. Wij denken als eeuwfeestcommissie dat er in Nederland ergens wel een potje moet zijn bijvoorbeeld voor het uitgeven van een boek over het 100-jarig bestaan. De vereniging bestaat uit de volgende sporten, in volgende van oprichting: voetbal, cricket, hockey, squash, tennis, jeu de boules, waarvan de hockeyafdeling landelijke bekendheid geniet…Wie weet waar dit potje staat?

  • mr Onno van der Kuip

    Beste Ellen Quarles,

    Het 100 jarig bestaan is voor veel organisaties een aanleiding iets bijzonders te doen. Zo heeft Rabobank Nederland (hoofdkantoor te Utrecht) bij haar 100-jarig bestaan een fonds opgericht voor projecten van organisaties en activiteiten in het land. Wellicht is er nog wat geld over en staat dat gezochte potje daar in Utrecht. Het honderdjarig bestaan schept wellicht de juiste band.

    Algemeen zal jullie commissie het moeten zoeken in fondsen en sponsoring. Gelet op de zes sportactiviteiten zullen jullie voldoende ingangen hebben voor sponsoring. De plaatselijke Rabobank Utrecht heeft wellicht ook een fonds winstbestemming voor een gewenste tegemoetkoming in de kosten.

    Met vriendelijke groet,

    mr Onno van der Kuip